lördag 23 juli 2011

Smile


And the whole world smiles with you. 


Idag har Ester tränat att ligga på mage och visat sina starka rygg/nackmuskler. Men bäst av allt är att hon bjudit på sitt första leende. Killar man henne på magen skiner hon upp och ler med hela ansiktet. Det är så man smälter.


Det är som bekant svårt att få något gjort sedan den lilla damen trädde in i vårt liv. Men idag har Samuel fortsatt snickra på yttertrappen. Det är lite detaljer kvar. Bland annat ska takfoten kläs in och med tiden ska det även sättas innetrak. Idag har dock brädorna bakom hängrännorna kommit upp, stolparna har kapats och sedan prytts med egenhändigt gjorda "stolptoppar".


Medan Bönan sover och regnet håller uppe passar jag på att plocka lite av bären i trädgården. Först ut är krusbären som ska bli mumsig marmelad till kvällens macka med brieost!


Å hur trött jag än är på krånglande amning och allt strul däromkring så blir jag alldeles varm i hjärtat när jag ser bilderna och tänker på vår älskade lilla Böna. Hoppas ni alla får en skön kväll, trots allt det otäcka som händer ute i vår värld.

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbara bilder. Tack snälla för att vi fick komma och njuta av er ljuvliga lilla dotter.
Fastrarna A & B.