fredag 4 september 2009

Reboot

Min tid vid datorn har minskats drastiskt under de senaste två dygnen och det är allt annat än frivilligt. Verkar som om lilla bettan (den bärbara datorn) ådragit sig ett virus och nu har svårt att komma igång igen. Så här i influensatider kanske det inte är så konstigt, många är ju drabbade av både det ena och det andra. Försöker nu med alla tänkbara medel få lilla bettan på benen igen. Har testat antibiotika (antivirusprogram) och nu går hon på rehab (recoverydiscs). Hoppas innerligt att hon snart ska bättra sig men i ärlighetens namn ser det mörkt ut. Kanske är det inget annat att göra än att låta henne falla i koma och se om hon vaknar efter en total omstart.

Av ovanstående anledning har vår stationära dator väckts till liv igen. Gissar av den anledningen att kontoret kanske kommer att användas i större utsträckning. Kanske kommer vi att inreda det lite mer för att öka trivseln också. Inget ont som inte har något gott med sig som ni säkert hört.

Tills vidare får dock tilltänkta blogginlägg med redan tagna bilder vänta. Inte heller säkert att uppdatering kommer att ske i lika frekvent utsträckning. Mallarna ligger på bettans hårddisk, straffet man får ta för att inte säkerhetskopiera till servern tillräckligt ofta...
Men håll ut, så hoppas jag att vi snart ses igen!

Förresten, efter lite googlande är jag ganska övertygad om att det faktiskt är en igelkott som flyttat in bakom soptunnan. Sweet!

1 kommentar:

Michaela sa...

Å så det va en igelkott ändå!! :D:D
roligt... så jag hade ändå rätt.. va duktigt då! haha ;)

Hoppas bettan kommer på benen snart igen, jag saknar dina inlägg VARJE dag! haha. skojar bara.. man ska bara skriva när man vill. så du inte känner dig pressad eller nåt :P

Ha en fin och skön lördag! kramkram