Simplicity. Ofta är det enkla det goda, som det här gotterna till exempel.
200 g mörk choklad (60-80% kakaohalt)
200 g vit choklad
2 tsk matolja
ca ½ dl polkagriskross
Smält mörk choklad över vattenbad. När chokladen smält, tillsätt 1 tsk olja. Bred ut chokladen, ca 3 mm tjockt, över en plåt med bakplåtspapper. Låt stelna. Smält så den vita chokladen, tillsätt oljan och bred ut den över den mörka. Strö över polkagriskross. När chokladen stelnat, bryt den i bitar och njut!
200 g mörk choklad (60-80% kakaohalt)
200 g vit choklad
2 tsk matolja
ca ½ dl polkagriskross
Smält mörk choklad över vattenbad. När chokladen smält, tillsätt 1 tsk olja. Bred ut chokladen, ca 3 mm tjockt, över en plåt med bakplåtspapper. Låt stelna. Smält så den vita chokladen, tillsätt oljan och bred ut den över den mörka. Strö över polkagriskross. När chokladen stelnat, bryt den i bitar och njut!
2 kommentarer:
Åå smarrigt!! :D
Åhh! Tack Ida! Detta receptet nallar jag:)
Skicka en kommentar