måndag 18 juli 2011

Matthias hjärta Lina

Så har vi varit på ett riktigt sagobröllop. I alla fall i bemärkelsen att "de firade i dagarna tre". Samuels kusin, Matthias, fick sin Lina. Bruden, vacker som en dag. Och brudgummen har nog aldrig varit så rakryggad och stolt som då. Tack fina ni för att vi fick vara med och dela er lycka! (Och tack kära fru P för lånet av kläder till Esters mamma!)
Ester visade sig från sin bästa sida. Sov genom hela vigseln och fortsatte så under resten av kvällen, med några avbrott för mat. Självklart inföll dessa i samband med att mamma skulle äta, men vad mer kan man begära...
Esters garderob kom från Kappahls söta kollektion Vintage stories. Till det hade hon en kofta som jag haft när jag var liten, den tillhörande hättan hittade dock aldrig till huvudet. Det gjorde däremot det lilla hårbandet av gammal spets som jag sydde ihop ett par kvällar innan. 
Filten hon ligger på är även den något jag hade när jag var liten. Allt var frid och fröjd ända till Bönan blev biten av en elak myra, efter det var hon otröstlig så länge hon inte fick ligga i sin gröna Tummen-filt i mammas famn...
Eftersom Ester saknar ganska exakt tio centimeter på höjden för att kläderna ska passa så satte jag extra band i midjan på byxorna och i ryggen på tunikan. Gick ju fint det me!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Finnnnna ESTER! Underbara bilder.
Kram fr. mormor & morfar

fru cruz sa...

sååå söta kläder!!! det är ju det roliga med å ha en tjej (lite avis;-) )... finns liksom inte lika mycket fina pojkkläder... puss på er!