torsdag 26 april 2012

10 månader och benen fulla med spring

Idag är det 10 månader sedan Ester kom till oss. Hon är en glädje och välsignelse och hennes person växer fram mer och mer för varje dag. Vi har haft en tid med mycket förkylningar och vakna nätter. Vi hoppas den tiden är förbi nu. Vi längtar till våren och sommaren när det ska busas i trädgården och plockas i jordgubbslandet. 
Hon har börjar gå nu den lilla fisen. Hon tog de första stegen redan för några veckor sedan. Men i helgen som gick verkade det gå upp ett Liljeholmens för henne och nu knatar hon på här hemma. Till sommaren lär hon bokstavligt talat ha benen fulla med spring. Hon har börjat klappa händerna också, även om det ibland mest ser ut som om hon försöker borsta bort smuts... 

Jag har tagit lite bilder för att visa er de senaste projekten. Återstår att se när bilderna blir redigerade och upplagda. Det står nämligen inte helt still på renoveringsftonten längre. Hobbyrum och gillestuga ska få ett ansiktslyft och vi kommer göra rokad bland sovrummen. Men var sak har sin tid och just nu går bönan i första hand. (Bokstavligt talat, hon håller oss gärna i handen när hon går.) Skötbordshörnan har fått en ny look och det finns planer på diverse arbeten ute. När Gud bara ger oss fler dagar i veckan och längre sovstunder för Ester. ;) 

På bilden ser ni Esters nya favorittillhåll. En gammal margarinlåda från Kooperativa Förbundet. Den kan man klättra i och ur, sitta bakåtlutad i och krama bollen, grisen eller handduken. Eller varför inte skjuta framför sig som den bästa av rollatorer!

1 kommentar:

Rutan sa...

Söta goa finurliga lilla Ester! Ser fram emot bilder såsmåningom! :D KRAMAR!