lördag 19 december 2009

Vacker värld och ljuvlig jul

Igår kväll knorrade jag lite över den låga temperaturen i vårt hem. I morse när vi vaknade hade densamma krupit ner till -17 ute och +15 inne... Men nu har vi tänt en brasa i kaminen och en underbar värme sprider sig långsamt i huset.
Boven i dramat, hallgolvet uppe i ny kostym.

Världen är så underbart vacker idag. Luften är klar och hög, solen jobbar sig långsamt upp över horisonten och världen andas stillhet. Bjuder på lite bilder från morgonen så att ni också kan njuta.
Frostbiten julros. Upptäckte att vi har en drake på förstubron! ;) Från vardagsrummet...

Julgranen är inköpt nu på morgonkvisten. Samuel har åkt iväg och jobbat. Jag ska njuta av dagen, julpyssel står på schemat och en middagslur är inbokad.

3 kommentarer:

Michaela sa...

Vackert!! Jag älskar vintern - det är nu som den är allra bäst!! :D

Mysiga bilder.. GOD JUL Ida! :)
Usch för låga temperaturer inomhus.. vi har typ 17 grader här inne när man ska sova.. men det börjar bli varmt nu :P typ 21 nu iaf! :D härligt!!

Rut Linden sa...

ÅÅH vad vackert!!!! Jag avundas ditt liv just nu Ida, igen... :) stor julkram!!!

Unknown sa...

15 grader - precis som vi hade det i två veckor. Ni har ju minusgrader ute dessutom - måste va värre! Vad fint både du och Samuel gör ert hem, allt från golv till små detaljer. Vi har äntligen fått hem lite fler möbler till vårt hem (lånade) och varit på Ikea och till och med köpt några saker för dekoration - ramar. Jag saknar verkligen allt vackert i Sverige! Hoppas att ni får en skön jul! Är det familjerna som kommer till er i år? Vi firar vår första jul för oss själva och ser verkligen fram emot det. Kram