fredag 24 april 2009

Ljuva 60-tal

I helgen har tiden runnit ut för den sista biten originaltapet i vårt hus. Mer än en gång har besökare frågat "men ska ni verkligen göra er av med den" eller "är det original eller har ni satt in den själva". Många är jätteimponerade av den. Det hade kanske jag också varit - om den inte suttit i mitt hem! Jo, nu ska den bort. Det ska flöda vit färg över den och varje psykedeliskt streck ska döljas. Saken är den att det blir så mycket, allra helst tillsammans med den ljuva heltäckningsmattan som ligger i trapp och hall uppe. Allt ljus, det lilla som finns, liksom sugs in i väggar och golv. Men "lite" vit färg på väggarna, slipning och målning av trappan (ljust grå) och senare installation av takfönster i den lilla hallen uppe, tror jag kan göra underverk. Längtar så efter att få lägga på mattan jag köpte i vintras enbart med hallen uppe i åtanke.

3 kommentarer:

Em sa...

Å det här ser jag fram emot! Jag tillhör inte en av dem som tycker tapeten är nån vidare hit. Ugg!

fru cruz sa...

Nämen, ska ni måla över den?! hade ju helt klart valt å ha kvar den! nej, skämt å sido! vitt är alltid vackrast! å tapeten är ju dessutom inte särskilt snygg...

Magdalena sa...

Det kan inte vara så att det är själva trappan som är boven i dramat? Tapeten ser fin ut på kortet men jag förstår om den inte passar in :)