tisdag 23 juni 2009

Hänt sen sist

Midsommarafton bjöd vädret på tidvisa skurar och inspirationen var låg. En tanke om att fly "stan" ut i skogen passerade obemärkt förbi då regnet verkade ha kommit för att stanna. Således blev vi kvar i soffan efter frukost och kom inte därifrån innan det var läggdags. Samuel hittade ett spel och försjönk djupt in i den virtuella världen. Jag började lägga ett av de pussel vi köpt tidigare i veckan. Sen satt vi där, ensamma tillsammans, med tv'n på och regnet trummande mot altantaket. En fantastiskt opretentiös dag. Ingen ångest över vad man ska ha på sig, när man ska vara borta eller när folk ska komma. Bara slapp. Vid en kort utflykt till affären konstaterade vi att det inte ens fanns jordgubbar hemma. Skandal! Bäst av allt, det gjorde absolut ingenting!

Att lägga pussel kan vara nog så svårt i vanliga fall. Köpt på Erikshjälpen för en tia fanns dock inga garantier för att alla bitar skulle vara med. 81 bitar saknades vilket gjorde det bra mycket klurigare att få ihop... Kvickt strök Samuel 1000 och skrev dit 919!
Framåt kvällningen smög lite inspiration sig på och jag tog tag i ett sedan länge liggande projekt. Köpte tidigare i våras tyg på Stoff & Stils rea, tänkte det kunde bli fina påslakan till oss. Sagt och gjort, ni är det klara, fattas bara ett par örngott. När de är tvättade, manglade och lagda i sängen ska ni få se en större bild. Tror det kan bli riktigt bra!

2 kommentarer:

Michaela sa...

vilken härlig midsommarafton!
...för visst är det så att denna dag är rätt överskattad va??

Unknown sa...

Michaela: Jag håller med, den är överskattad. Det var fantastiskt skönt att bara få vara!