lördag 4 juli 2009

Dripp dropp


Efter en fin förmiddag har åskmolnen nu tornat upp sig. Precis som man tror att det inte kan regna intensivare så ökar intensiteten ytterligare. Sen slutar det tvärt och solen bryter igenom. Märkligt väder och samtidigt skönt på något vis.

Samuel är dock lite nuttig på det. Han hade velat måla resten av altanstaketet en sista gång. Nu får han nöja sig med att såga till räcken, måla dem och låta dem torka under taket. Det kommer att bli så fint! Räckerna blir breda nog att använda som serveringsbord när man grillar. Däremellan kan mina blomkrukor stå där tryggt och stadigt. Tror till och med att man skulle kunna sitta uppepå dem om man så vill.
Själv har jag fyndat ett par nya skor, igen... Har även köpt in lite blommor till yttertrappen och planterat dessa. Hela hallgolvet uppe är nu framtaget och samtliga(?) spikar urdragna. Tänk att man kan bli så glad av att få se ett skitigt gammalt grangolv komma i dagen!

Nu ska här strax lagas middag, grillad fläskfilé med ugnsstekt färskpotatis!

2 kommentarer:

Michaela sa...

åå ni verkar va så härligt händiga och kreativa! ni måste ju bara ha ett jättemysigt hus!! låter så :) och ser så ut ;)

Unknown sa...

Michaela: Samuel är verkligen en klippa när det gäller att förverkliga mina byggdrömmar. Sen har han en del egna idéer också, det är kul!
Du får komma och hälsa på någon gång och se om det är lika mysigt som det verkar. =)