torsdag 14 april 2011

Årets majblomma

Idag startade försäljningen av årets majblomma. Något som märks tydligt, för det springer omkring fullt med ungar på gatan med små plastpåsar i högsta hugg. Å intet ont om barnen, intet ont om majblomman. Men skulle de inte kunna organisera sig lite? För när den tredje meterhöga varelsen på knappt en timme knackar på dörren, och man ser att nästa i stort sett redan står på uppfaren, då blir man lite matt. Jag får nog lov att köpa en blomma vad det lider. För den goda sakens och min egen sinnesfrids skull.

I övrigt sitter jag och letar byggritningar till farstukvisten. Tanken på en ny uppfart börjar vackla lite när första offerten idag ramlade in. Återstår att se hur långt pengarna räcker helt enkelt. Välsignat skönt är det dock att morgondagen bjuder på ledig fredag. Då ska vi, du och jag, prata hår och Samuel ska byta till sommarsulor på bilen!

1 kommentar:

sandra o småtjejerna sa...

förstår din frustration....
här har vi drabbats av problemet att grabbarna ska sälja med sin klass.... :( så lär väl få köpa ngt av båda två.... men vägrar köpa av ngn annan... tycker de är hemskt fula de där små blommorna :(