onsdag 14 september 2011

Vid symaskinen


Det dreglas emellanåt en hel del här hemma. Vissa dagar ska det också gnagas på vad som kan kommas över, vilket i sin tur resulterar i ännu mer dregel. Därav produceras det nu dreglisar på löpande band. Till min stora lycka har jag också hittat ett användningsområde för alla gamla kläder jag har liggandes (och som jag har så svårt för att göra mig av med). Förhoppningsvis kan det bli lite mer i klädväg åt Ester, men tillsvidare är det dreglisar som gäller. Nu senast blev det en lite tuffare variant utav ett par slitna jeans och ett linne.


Är så glad att jag kommit på hur jag kan sy fast trycknapparna med maskinen. De sitter så mycket stadigare än om man syr dit dem för hand och så ser det ju bättre ut. ;)


Idag råder viljornas kamp här hemma. Egentligen kan jag inte klaga. Det är inte ofta Ester sätter sig på tvären och när hon väl gör det brukar det gå över ganska fort. Idag är det dock, för att vara min böna, ganska mycket skrik. Det skriks när det äts, det skriks när det ska sovas, det skriks när det ska liggas på filten, det skriks när det ska åkas bil. Runt lunch däckade hon dock och efter det sov hon ytterligare en timme i min famn. Antar att hon är lika beroende av rutiner som sin mor och att hon efter en kväll när man somnar borta följs av en dag när hon vill vara lite extra hos mamma. Så nu i eftermiddag är det mest närhet på soffan som gäller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men åh så fin! Funderar själv på att börja dregla för att få ha den med aporna!! Ida, du bloggar så bra att jag som hånat bloggar för första gången i mitt liv blivit beroende av en!! Hälsa supertjejen! Kramar från Sara Thoursie