lördag 22 oktober 2011

Kökssoffa


Så var den på plats, min efterlängtade kökssoffa! Och äntligen har matplatsen blivit ett ombonat rum i rummet. Det är lite av ett problem med så mycket öppna ytor, att få till rumskänslan utan att allt flyter ihop. Men nu känns det som om vi landat. Skafferiet gör sig bättre än någonsin i sitt hörn, ackompanjerat av den nya panelen. Love it!



Soffan invigdes av nära och kära vid Esters barnvälsignelse. Dagen hade allt man kan begära och lite till. Underbara människor, massa god mat och flera goda tårtor och vackert väder. Tack till er alla som gjorde dagen så fantastisk! (Mia, Samuel hälsar att västerbottenpajen helt enkelt bestod av riven västerbottenost, äggstanning och möjligen lite mozzarella...)


Inget kalas utan tårta och eftersom det är så svårt att välja vilken tårta man ska göra så fick det bli tre! Bluberry Hill, Minty och Lakriscitron. Minns ni avtrycken jag gjorde på Esters händer och fötter? De fick vara modell till dekorationen på två av tårtorna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blivit!!!
/ dady

Rut Linden sa...

Superfint!!!! :)

Sockerklaras sa...

Nice asså...allt som är gammaldags gillar vi, därmed också panel å kökssoffa.:) Ser fram emot en frukost i den inom kort!

Kram på sig!