Den ser verkligen inte mycket ut för världen den här pizzan. Men galet så god den var! Eftersom jag är den glutentott jag är så gjorde vi följande förändringar i receptet:
2 dl vatten - istället för 2½
glutenfri mjölmix - istället för vetemjöl
inga brödsmulor - eftersom dagsgammalt glutenfritt bröd är sällsynt i hushållet
bytte ut osten mot västerbotten, för att det var det jag hittade i affären
satsade även på att använda utav mangolden vi har i trädgården istället för spenat från affären.
Receptet hittar du i senaste numret av Mersmak eller här.
2 dl vatten - istället för 2½
glutenfri mjölmix - istället för vetemjöl
inga brödsmulor - eftersom dagsgammalt glutenfritt bröd är sällsynt i hushållet
bytte ut osten mot västerbotten, för att det var det jag hittade i affären
satsade även på att använda utav mangolden vi har i trädgården istället för spenat från affären.
Receptet hittar du i senaste numret av Mersmak eller här.
1 kommentar:
jodå det verkar inte alltför dumt det där du! :) gott! :)
Skicka en kommentar