torsdag 20 januari 2011

Skafferiet presenterar stolt: Bönan

Bönan är ungefär 12 cm i sittande och väger nästan lika mycket som en Mmm... Marabou (200 g). Bönan är 18 veckor och 1 dag gammal och förväntas titta ut i solen strax innan midsommar. Bönan bor i bönboet, gillar att hicka och vinkar ibland till mor och far. Bäst tycker h*n dock om att ligga och slappa med benen på magen och ena handen lojt bakom huvudet. I alla fall var det så Bönan presenterade sig själv när vi var på ultraljud igår.  
The bean bag
Bäst av allt är att Bönan är vår, bönen och drömmen som nu blir verklighet. En underbar gåva, ett litet mirakel för stort att förstå. Som ni förstår finns det risk för en del babysnack här i skafferiet framöver. Skulle det gå överstyr så får ni väl säga ifrån, eller gå någon annanstans! ;)

6 kommentarer:

sandra o småtjejerna sa...

det kan aldrig bli för mycket bebisprat... de är ju underbara (nästan jämnt) våra små mirakel :)
massa grattis till er båda, o hoppas att allt kommer gå bra o att du får må toppen ända fram tills lilla bönan vill titta ut... o så vill vi ha en sval början på sommaren för din del :D

massa kramar från oss

Rut Linden sa...

fäller en glädjetår och känner mig varm i hjärtat. Lyckliga ni. Grattis! <3 :)
Jag går ingen annanstans!

Emilie sa...

Like like like!!!

Anonym sa...

Underbart Ida. Jag gläds med er.
Kram, Barbro

Pernilla Armgren sa...

Stort Grattis till ert lilla mirakel=)
Jag tänker inte lämna skafferiet, du får skriva om vad du vill;) kramar och ta hand om dig och Bönan i magen=)

//Pernilla

fru cruz sa...

åmen... min kommentar kom ju inte med! gör ett nytt försök. Att ni får en söt bäbis syns ju redan på ultraljudet!! vill du prata graviditet så är det bara å ringa =). Passa på å prata så mycket som möjligt om det nu med första för sen blir det liksom inte samma grej. Å du, jag läser gärna!!
kramar/ Maria