måndag 4 april 2011

One green bean


Om våren är blå så är Bönan grön. Egentligen så blev väl Bönan grön redan när vi köpte barnvagnen i mellandagarna, men efter besöket i Ullared är Bönan grönare än någonsin. Eftersom vi inte vet om det är en liten kille eller tjej därinne så gäller det ju att hålla sig till neutrala färger. Grönt fick det därför bli! Nu är jag väl inte den mest rosa flickmamman eller blåaste pojkmamman. Men ändå.

Vi hittade en hel massa fina saker, både till Bönan och till boet. Amningskudden jag tänkt sy blev nu istället inköpt. Vi hittade en med kulor i, tänker att den kommer ge bättre stöd än en med fiberfyllning. Kudden är redan Samuels favorit, han la beslag på den redan första kvällen. Själv är jag supernöjd med mina nya gardiner och de fina lamporna. Vill nästan inte släcka på kvällen nu när det är så mysigt!

Jag ska försöka mig på lite bilder framöver. Men först ska jag försöka acceptera den här förlamande tröttheten. Varför är det så svårt att vara sin bästa vän och följa sina egna råd? Känns lite fånigt att vara så här trött när man samtidigt mår så himla bra!

1 kommentar:

Fru P sa...

Kram vännen!
Ni vet var vi finns om ni behöver något!
Puss